Peter Lynn Leopard V3 13.5 R2F

delivery time 1-5 days

New product

€ 889,00

-€ 40,00

€ 849,00

Reduced price!

 

 

 

 

De Leopard is gebouwd voor rijders die kracht en veelzijdigheid nodig hebben constant naar nieuwe hoogten te duwen. Leopard is speciaal ontworpen om de puurste snowkiting-ervaring te bieden in een open-source depower foilkite. 

Om ervoor te zorgen dat u het beste uit elke sessie haalt, hebben we van de Leopard een snelstromende, snel draaiende krachtpatser gemaakt met een groot bruikbaar windbereik dat zijn prestaties op een betrouwbare en controleerbare manier levert. 

Omdat veiligheid van het grootste belang is in elke krachtige depower-vlieger, is de leopard voorzien van een nieuw ingebouwd 'stop and go'-veiligheidssysteem , dat 100% depower garandeert, zelfs in lastige omstandigheden en zonder gedoe opnieuw te lanceren. Het systeem kan ook worden gebruikt om de vlieger veilig te lanceren en te verankeren als u even wilt pauzeren.

De V3 Leopard is een Med / High AR, open-cel depower-folie met een 5e lijnsveiligheid, de lichtgewicht constructie zorgt voor een geweldig laag bereik terwijl de stabiliteit vertrouwen opwekt, zelfs in turbulente situaties.
De Leopard wordt geleverd in een technische rugzak die is uitgerust met opties die je op een expeditiepakket mag verwachten en er is meer dan genoeg ruimte voor je thermosfles en wat eten.

 

De Leopard Depower kite wordt geleverd als een compleet pakket, dat bevat:

  • Leopard kite
  • Leopard Rugzak
  • 350 / 350daN Dyneema® kite lines*
  • Peter Lynn 5de lijn depower kite handleiding
  • Peter Lynn Magnet control bar*
  • Safety leash*

* Niet meegeleverd bij kite only

Peter Lynn Leopard V4 is leverbaar is de volgende maten:
Leopard 7.0 Leopard 9.0 Leopard 11.0 & Leopard 13.5

 

 

Format5
ControlControl Bar
Ready 2 Fly (R2F)Yes
BrandPeter Lynn
Number of Lines5-lijns
ModelLeopard
Line length22 Meter
Line strength350/350daN
AdvancedJa
ExpertJa

Reviews

Write a review

Peter Lynn Leopard V3 13.5 R2F

Peter Lynn Leopard V3 13.5 R2F

Peter Lynn Leopard V3 13.5 R2F