MATRASVLIEGERS

Op zoek naar een Matrasvlieger? Bekijk ons ruime aanbod matrasvliegers, in onze (online)winkel. Veel vliegers direct uit voorraad van diverse merken. Wij bieden veel matrasvliegers/powerkites aan van o.a. Peter Lynn, HQ invento, Crosskites en HQ4.

MATRASVLIEGERS  Er zijn 116 producten.

subcategorieën

 • Matrasvlieger

  Een groot aanbod matrasvliegers. Geschikt voor groot en klein veel of weinig ervaring. Bekijk hier al de mogelijkheden.

 • Peter Lynn

  Bekijk het aanbod Peter Lynn Matrasvlieger. Ruime keuze uit verschillende maten, kleuren en bediening. 

 • HQ Matrasvlieger

  Al meer dan 25 jaar staat Invento synoniem voor de leukste vrijetijdsartikelen. Of het nu hip en cool of klassiek is; Invento artikelen zorgen voor plezier en opwinding voor alle leeftijden.

  De HQ Symphony is al meer dan 20 jaar één van de meest succesvolle matrasvliegers ter wereld. Invento blijft innovatief en zoekt altijd de hoogste kwaliteit. Het assortiment van HQ vliegers is compleet;  van vliegers voor beginners tot vliegers voor gevorderden en zelfs voor de meest ervaren kiters. HQ kites van het solide Duitse bedrijf Invento garanderen uitstekende prestaties tegen een eerlijke prijs.

 • Merken

  Groot vlieger aanbod verschillende merken. o.a. Peter lynn, HQ, Elliot en Prism.

 • Cross Kites

  CrossKites staat garant voor maximaal en betaalbaar vliegerplezier voor de hele familie. CrossKites biedt de perfecte mix van uitstekende vliegeigenschappen, betrouwbare materialen en optimaal gebruiksgemak voor de scherpst mogelijke prijs: alles wat je nodig hebt voor eindeloos plezier met de wind!

  Alle vliegers van CrossKites zijn ontwikkeld en geproduceerd vanuit één gedachte: betaalbare fun zonder kopzorgen voor jong en oud. Of je nu met twee of met vier lijnen wilt starten, Cross Kites is je uitdagende entree in de wereld van het powerkiten en stuntkiten.

 • OPRUIMING
per pagina
1 - 24 of 116 items wordt weergegeven
1 - 24 of 116 items wordt weergegeven