CROSS KITES

Catalogus

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Onze winkels

CROSS KITES

Cross Kites - Betaalbare vliegers voor elk niveau

Slideshow Image 5

Cross Kites staat garant voor maximaal en betaalbaar vliegerplezier voor de hele familie. Cross Kites biedt de perfecte mix van uitstekende vliegeigenschappen, betrouwbare materialen en optimaal gebruiksgemak voor de scherpst mogelijke prijs: alles wat je nodig hebt voor eindeloos plezier met ...

Cross Kites - Betaalbare vliegers voor elk niveau

Slideshow Image 5

Cross Kites staat garant voor maximaal en betaalbaar vliegerplezier voor de hele familie. Cross Kites biedt de perfecte mix van uitstekende vliegeigenschappen, betrouwbare materialen en optimaal gebruiksgemak voor de scherpst mogelijke prijs: alles wat je nodig hebt voor eindeloos plezier met de wind!

Alle vliegers van Cross Kites zijn ontwikkeld en geproduceerd vanuit één gedachte: betaalbare fun zonder kopzorgen voor jong en oud. Of je nu met twee of met vier lijnen wilt starten, Cross Kites is je uitdagende entree in de wereld van het powerkiten. Maar Cross Kites heeft ook een volbloed buggy race kite in het assortiment voor de gevorderde vliegeraar. Kortom Cross Kites biedt betaalbare vliegers voor elk niveau.

 

Cross Kites is een merk van Vliegerop: al decennia lang producent en distributeur van kites.

Meer

CROSS KITES  Er zijn 18 producten

per pagina
Weergeven 1 - 12 van 18 items
Weergeven 1 - 12 van 18 items